Red Button Relax

Red Button Relax is een geweldig zittende broek die erg graag gedragen wordt doot vrouwen. Dit jeansmerk maakt dit model in verschillende uitvoeringen. Zowel in kleuren als in stoffen. De flexibele Jog jeans stof in ongekend populair door de soepele stof. Ieder seizoen wordt dit model aangepast zodat het voldoet aan de wensen van dat moment. In het najaar komen er donkere kleuren, zowel in jeans als in de gabardines. In het voorjaar en zomer komen er lichte kleuren zoals wit, beige, khaki en andere tinten. Vaak is er beperkte voorraad van de Relaxed jeans dus wees er op tijd bij. 

Red Button Relax jog jeans

De Red Button Jeans Relaxed jog jeans wat onmisbaar is in iedere garderobe. Door de super comfortabele pasvorm draagt deze broek geweldig. Je kunt het vergelijken met het dragen van een sweater qua comfort. Daarbij ben je helemaal hip met een leuke blazer of print shirt. Draag een paar gympen erbij en je look is helemaal af.

Red Button Relax broek

De Relax broek is er in verschillende lengtes en modellen. In de zomer mag de Relax korte broek niet missen in je koffer. Een heerlijke jog jeans is op vakantie onmisbaar. Deze shorts zijn in diverse kleuren te verkrijgen van een lichte jeans tot een zwarte korte broek van Red Button. Ieder seizoen zijn de Red Button relaxed broeken in nieuwe kleuren te verkrijgen. Zoek je een 5 pocket model? Bekijk dan zeker even model Red Button Jimmy even. 

Red Button Relax jeans

Bestel gemakkelijk alle relax jog broeken online in onze webshop van ter Horst mode. Je ziet alle favoriete modellen overzichtelijk op een rij.
Wil je toch een Red Button jeans in onze winkel komen passen? Je bent van harte welkom in onze winkel in Reusel of Goirle. Wij hebben de grootste keuze van zuid Nederland.

Red Button Relax jeans