Ruilen en retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,40 per brievenbus pakje, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Retour kosten zijn dus voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via webshop@terhorstmode.nl.

Voor de retour gestuurde items zullen we, na ontvangst van uw retourzending, het aankoopbedrag binnen uiterlijk 14 werkdagen aan u terugstorten.

Samengevat

• Maak een kopie van uw pakbon en voeg dit bij het pakket in de originele verpakking.
• Tevens stuur een email naar webshop@terhorstmode.nl waarin je aangeeft je bestelling te willen retourneren.
(Vermeld in de email je ordernummer. Het makkelijkste is de email met de orderbevestiging te beantwoorden.)
• Je ontvangt dan binnen 2 werkdagen van ons een retour etiket via je e-mail.
• Deze plakt u op je pakket en vervolgens geeft u deze af bij een PostNL servicepunt.
• Wij brengen € 3,95 retour kosten in rekening. 
• Bij retourneren in de winkel betaalt u geen retour kosten.
• Omruilen naar een andere maat is gratis. (Geen retour kosten)

België
• Retour vanuit België kan sinds kort ook. Volg dezelfde procedure zoals hierboven en u krijgt een retour zegel van Bpost via de mail.

• Retour kosten voor België zijn € 4,95.

 

Beter milieu 

Wij willen graag ons steentje bijdragen aan een schoner milieu. Maak daarom zelf een kopie van uw factuur-pakbon en voeg deze bij uw retour en dan sturen wij de retour zegel per mail op om verspilling tot een minimum te reduceren.

Als je niet wenst te retourneren via PostNL, of je stuurt een artikel retour vanuit een ander land dan Nederland, dan kunt u onderstaand retour adres gebruiken. Vergeet dan niet de zending voldoende te frankeren.

.

ter Horst mode

Kerkstraat 24A

5541 EM Reusel

Nederland

 

Ruilen?

Wilt u graag een artikel ruilen voor een andere maat of kleur? Mail dan onze klantenservice op webshop@terhorstmode.nl. Indien het artikel voorradig is, zullen wij deze reserveren. Na ontvangst van je retourzending sturen wij deze kosteloos op.

TIP: Schrijf op de buitenkant van de zending dat het een ruiling is.

Retour adres:

ter Horst mode
Kerkstraat 24A
5541 EM Reusel
Nederland