Ter Horst Modeshow groot succes!

In samenwerking met kapsalon Happy Hair, schoenenzaak Top Shoes en fotografie verzorgt door Dutch Flamingos.

Afgelopen woensdagavond 1 april stond De Kei in Reusel helemaal in het teken van de nieuwste trends voor zomer 2015. Op deze avond werd een verrassende modeshow gegeven door damesmodezaak Ter Horst Mode.

Een groot aantal lokale modellen ging op deze avond de uitdaging aan. Zij showde de nieuwste trends van damesmodezaak Ter Horst Mode en schoenenzaak Top Shoes. Tevens ondergingen zij een kleine metamorfose bij kapsalon Happy Hair. Alle modellen zagen er op deze avond fantastisch uit en de fotografe van Dutch Flamingos legde deze spectaculaire avond vast. Deze foto’s zijn terug te vinden op de facebookpagina’s van de deelnemers en op http://dutchflamingosfotografie.picturepresent.nl/modeshowterhorst/.

Wij willen alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun komst, jullie waren geweldig! En natuurlijk niet te vergeten onze modellen, zonder jullie was onze show niet zo succesvol geweest!! Een van de nieuwe kledingmerken is Zoso. Ben jij ook nieuwsgierig naar dit merk bekijk dan snel de complete collectie Zoso kleding online in de webshop.

Dit bericht is gepost in nieuws. Bookmark de link.